Набират творби за 12-ия конкурс Смешното в училище в карикатури
Набират творби за 12-ия конкурс Смешното в училище в карикатури / Дарик Добрич

Набират творби за 12-ото издание на общинския конкурс „Смешното в училище в карикатури", организиран от Младежки център "Захари Стоянов". В конкурса могат да вземат участие ученици на възраст от 10 до 19 години, навършени към 31 декември 2015 г. Те ще бъдат разпределени в три възрастови групи: 10 - 12 години; 13 - 15 години и
16 - 19 години.

Всеки карикатурист може да участва в конкурса най-много с 5 творби. Формата и техниката е по избор на участниците. С рисунките трябва да се подаде и информация за трите имена на ученика; дата и година на раждане; училище, клас, школа; точен адрес и телефон.

Карикатурите трябва да бъдат подадени най-късно до 12 март 2015 г. в Общински младежки център „Захари Стоянов", пл. „Стария орех" №1. Ще бъдат присъдени по три призови награди във всяка възрастова група и поощрения. Резултатите ще бъдат обявени до 25 март 2015 г. на сайта на Младежки център www.mc-dobrich.org Изложба с най-добрите творби ще бъде експонирана до 27 март в Регионална библиотека"Дора Габе", след което конкурсните творби остават във фонда на центъра.