Варненските данъчни с нов шеф
Варненските данъчни с нов шеф / снимки: Дарик Варна, архив, и НАП

Териториалната дирекция на НАП във Варна има нов директор. Считано от днес, досегашният шеф Тошко Янев е освободен от поста със заповед на изпълнителния директори и по взаимно съгласие, съобщиха от пресслужбата на НАП-Варна.

До провеждането на конкурс, за временно изпълняваща функциите на териториален директор със заповед е назначена Милена Колева - директор на дирекция „Контрол".

Тошко Янев е дългогодишен служител на данъчната служба. Кариерата му започва в началото на 1992 година като данъчен инспектор във „Владиславово". Бил е началник на данъчните служби във „Владиславово" и „Аспарухово". Бил е регионален данъчен директор и заместник-директор на НАП Варна. Шеф на варненските данъчни стана през ноември 2013 г. след проведен конкурс.

Варненските данъчни с нов шеф
netinfo

Назначената за временен шеф Милена Колева(на снимката горе) работи в системата от 1995 година и има богат професионален опит - главен данъчен инспектор в „Ревизии" и „Селекция" и началник сектор „Ревизии и проверки" в дирекция „Контрол", главен инспектор по приходите в дирекция „Контрол по изпълнението", директор на дирекция „Средни данъкоплатци и осигурители" във Варна и директор на дирекция „Контрол".