Посрещаме 2015-та с Криско и немски DJ
Посрещаме 2015-та с Криско и немски DJ / netinfo

Богатата програма за новогодишната нощ на Община Пловдив е специално подбрана така, че да привлече и зарадва младите хора, които ще посрещнат 2015-та на площад "Стефан Стамболов". Носителката на наградата за най-добрата българска диджейка за 2012-та година Koki заедно с DJSilver ще открият програмата точно в 22.00 часа.

Гост-звездата от Мюнхен - DJ Scream, който в мемента е един от най-популярните DJ в света, е специалната изненада в новогодишната нощ. Най-актуалното име на родния музикален пазар в момента - Криско също ще зарадва почитателите си в града под тепетата. Той ще се качи на сцената в първите часове на новата година, за да поздрави пловдивчани и заедно с тях да изпълни най-големите си хитове.

Актрисата и певица Деси Тенекеджиева ще изненада публиката и този път няма да заложи на чилаут и джаз звученето, а ще зарадва с хаус-ремикси на някои от най-известните си хитове – „Когато всичко свърши” feat Миро, “Dark” feat Kаlleka, “Crazy  Butterfly”, “London mission” feat Dj Ally и др.

По традиция Новата година ще бъде посрещната с танци и хора с изпълнителите от Ансамбъл „Тракия“. В последните минути на 2014-та присъстващите на площада заедно ще гледат на живо речта на президента на видео стена, ще прозвучи химнът, ще последва и красивата празнична заря.