Преглед на регионалния печат на 22.12.2014 г.
Преглед на регионалния печат на 22.12.2014 г. / netinfo

„Разград дава още 1 000 000 лева за „Лудогорец арена“ – водещата тема за „Екип 7“. От 2016 г. стадионът ще има евролиценз – уточнява статията. „Подарък за отец Георги – бутилка с формата на кръст“ – пише още на първа страница „Екип 7“. Юлиян Матеев и Венелин Пенев изненадаха архиерейския наместник със специално вино по стара тракийска рецепта – разказва статията. „Разградски предприемачи се представиха на изложение в Гюргево“ – пише на стр. 2 „Екип 7“. Предстои посещение на румънски фирми в областта“.

„Кметът Денчо Бояджиев: Над 40 улици ще бъдат реконструирани през 2015 г. само в Разград“ – водещото заглавие за „Гледища Днес“. Стадион „Лудогорец Арена“ ще завърши строителството си и ще стане единственият лицензиран у нас и ще приема грандове като „Реал Мадрид“ и „Челси“ – пише в статията. „В резултат на публикация в „Гледища“ за опасни пробойни областният управител реагира веднага, дупките по пътя Разград – Варна са вече запълнени“ – пише „Гледища Днес „ на първа страница. Предстои да се запълнят и дефектиралите участъци по отсечката Разград – Русе, край Осенец. „660 лева бяха събрани на Коледния благотворителен спектакъл на Сдружение „Бъдеще за Европа“ – разказва на стр. 3 „Гледища Днес“. Над 120 деца пяха и танцуваха на сцената на Общинския културен център.

„Лудогорски вестник“ спира да излиза“ – това е водещото заглавие на последния брой на вестника. В редакционната статия се уточнява, че причините за това са икономически. Вестникът единствен помества Рождественското послание на Русенския митрополит Наум.