Млади социалисти подаряват Коледен рок концерт на плевенчани
Млади социалисти подаряват Коледен рок концерт на плевенчани / archive.dariknews

По инициатива на актьора от плевенския драматичен театър "Иван Радоев" Веселин Плачков и Стефан Бурджев - председател на Младежката организация на БСП в Плевен, на 22 декември - понеделник от 22:00 часа в клуб "Ъндърграунд" в Плевен ще се състои концерт на групите Takin' Head и No more many more".

Млади социалисти подаряват Коледен рок концерт на плевенчани
netinfo

"Решихме да подарим един различен коледен концерт за младежите на Плевен, осъществен от плевенчани, за плевенчани. В групите свирят наши съграждани и всички младежи в Плевен познават Takin' Head, а в групата No more many more свирят двама плевенчани - Методи и Камен, познати от бившата плевенска група "Скре4".

Те наскоро имаха концерт с Everlast в София и напоследък доста си промениха стила, като за текстовете на техните песни е характерно, че са доста поетични и заемат челни позиции в български радио класации", сподели Веско Плачков.

"Освен политически, ние сме и обществено ангажирани млади хора и това е една линия на по-различен тип забавления, общуване и социализация за младите хора", каза Стефан Бурджев.

Веселин Плачков загатна в аванс за предстояща изненада за плевенчани в края на пролетта на 2015 г., когато в Плевен ще се състои голям фестивал.

 

 

Понеделник - 22 декември, 22:00 часа - нощен клуб "Ъндърграунд".
Вход свободен!