Финалисти и жури излизат заедно на сцената в коледния концерт на X Factor
Финалисти и жури излизат заедно на сцената в коледния концерт на X Factor / netinfo

На 24 декември Дони, Любо и Заки стават трио, финалистите пеят с църковен хор и пишат коледни писма

Двучасов концерт с много настроение, изненади и музика ще бъде коледният подарък на X Factor за всички зрители на Нова. На Бъдни вечер, 24-и декември, от 20.00 ч., финалисти, жури и гост-изпълнители ще излязат заедно на сцената, за да донесат една вълшебна Коледа.

Шестимата финалисти - Невена, Михаела, Славин, Иво и Пламен, Мирян и Георги Бенчев, ще се пренесат в истинска коледна приказка - ще пишат коледни писма, ще разопаковат подаръци и ще пеят с църковен хор. Всеки един от тях ще изненада с различна роля и хореография, а до него на сцената винаги ще бъдат и останалите таланти с особено важна роля.

Коледа не може да настъпи без дядо Коледа - Георги Бенчев ще влезе в ролята на белобрадия старец, за което ще получи бурни овации и прозвището - Дядо Бенчев.

Финалисти и жури излизат заедно на сцената в коледния концерт на X Factor
netinfo

На сцената ще излязат и две новосформирани групи. Едната ще бъде трио „ДиЗеЛ" в състав Дони, Заки и Любо. Двамата съдии и музикалният продуцент на шоуто ще бъдат категоричното доказателство, че по Коледа се случват чудеса. Кръстници на тяхното трио са водещите Алекс Раева и Мария Игнатова, които са измислили оригиналното име.

Втората четворка ще представи хората, виновни за израстването на талантите - техните вокални педагози. Пламен Денчев, Искра Милкова, Преслава Мръвкова и Ясен Зердев също ще се качат на сцената за свое общо изпълнение. Специални гости ще бъдат и две от децата на X Factor - Ана Мария и Богомил, които ще представят новото си парче „Теб си пожелах".

Така в продължение на 2 часа музика, изненади и празнично настроение, екипът на X Factor ще посрещне Коледа и ще отпразнува със зрителите на Нова най-светлия християнски празник.

След това, шестимата финалисти ще се отдадат не само на празнуване, но и на активна подготовка за януари, когато ще се завърнат с още по-впечатляващи изпълнения, само на крачка от финала.

Гледайте лайв концертите на X Factor - вторник 21:00 ч. и четвъртък от 22:00 ч. по Нова

Финалисти и жури излизат заедно на сцената в коледния концерт на X Factor
netinfo