Великов: Дяволът не беше толкова черен, Младенов: Дунав заслужава да играе в по-горна група
Великов: Дяволът не беше толкова черен, Младенов: Дунав заслужава да играе в по-горна група / netinfo

"Може би бяхме малко уплашени от името ЦСКА, но дяволът не беше толкова черен, колкото си мислехме. Ако продължаваме по същия начин, няма да имаме проблеми". Това сподели след края на контролата с "армейците" старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов.

Той отчете, че неговите момчета са направили добър мач, но отново пропуските пред вратата на противника са предопределили крайният изход да не е в полза на русенския тим.

Колегата му от ЦСКА Стойчо Младенов не пропусна да похвали Великов за свършеното през последните месеци в "Дунав".

"Дунав" е добър отбор и позициите, които заема не са случайни. Веско явно добре си върши работата. Отборът играе добър и приятен футбол. Напълно заслужено този отбор ще влезе в по-горна група", отбеляза Младенов.

Той припомни, че тази среща е била запланувана още преди месеци. "Все пак беше идеален момент преди Коледа и Нова година, след добре свършена работа през цялата година, да уважим феновете в Русе", коментира в тази връзка старши треньорът на ЦСКА.

Младенов изрази надежда да има промени в "армейските" редици. "Ако има интерес към наши футболисти, сме готови да осъществим такива трансфери. Разбира се и входящи, не е изключено да привлечем нещо. Много е трудно в момента да привлечем добри футболисти, защото повечето са обвързани с договори до лятото, но ще опитаме", каза още Стойчо Младенов.