Разград в Google – между любовта и якото
Разград в Google – между любовта и якото / netinfo

Въпросът „Къде е Разград?“ е сред най-задаваните в търсачката Google от нейните български потребители. Това сочи обявен от самия сайт списък с тенденциите във всяка страна. Класацията представя десетте най-задавани въпроса, започващи с „как да“, „какво е“, „къде е“ и свързани с „диета“, „рецепти“, „събития“, „тв предавания“ и „хора“.

Разградска връзка има в общо четири теми, включени в осемте ТОП 10. На най-предна позиция е призьорката от тазгодишната Детска Евровизия Крисия Тодорова, тя е под №3 в категория „най-търсени в Google хора“, пред нея са само Кубрат Пулев и Робин Уилямс, а след нея Джоко Росич, Владимир Кличко и Шумахер.

„Къде е Разград?“ е в ТОП 10 на търсенията, започващи с „къде“. Там лидер е Минди, следват: Дубай, любовта и Разград, а веднага след столицата на Лудогорието е „якото“.

Мачът „Лудогорец“ – „Лацио“ е в десетката от най-вълнуващите събития за българите през миналата година. №1 е било Световното първенство по футбол, следвано от изборите, почивните дни, Великден, Сочи 2014, а мачът между българските и италианските орли е под №6. Под №8 пък е Детската Евровизия, където, както е известно, България бе представена от малката разградчанка Крисия Тодорова и братята Хасан и Ибрахим Игнатови от Шумен.

Вижте google тенденциите през 2014 г. ето тук.