Джеси Джей не е влюбена в приятеля си
Джеси Джей не е влюбена в приятеля си / снимка: Guliver/Getty Images

Певицата Джеси Джей не е влюбена в Люк Джеймс. Наскоро тя публично обяви връзката си и макар че е хлътнала по колегата си, все още изяснява чувствата си, но започва да го харесва все повече.

„Влюбена ли съм в момента? Опитвам се. Това е истината. Не искам да звуча злобно, но не съм влюбена… все още. Уча се как да се влюбвам. Да си влюбен е когато можеш да бъдеш себе си, също когато си сам, но в същото време да има човек до теб”, опита да обясни любовта певицата.

Макар че подхожда много предпазливо, Джеси призна вижда бъдещето си с „чудесния” си приятел. На въпрос дали Люк е мъжът на живота й тя отговори: „Може би. Защо не. Аз съм почти на 27 и съм в период от живота си, когато ако дам толкова голяма част от сърцето си на някого, искам това да бъде завинаги. Люк наистина е чудесен”, каза тя пред британското списание Glamour.

Джеси Джей сподели, че иска да се омъжи и да има деца, но си е поставила и няколко професионални цели. „Искам да се занимавам с благотворителност, да пусна линия парфюми, още една книга. Искам да напиша вдъхновяваща книга, да издам акустичен албум, да имам деца, да се оженя. Искам да купя на родителите си къща, а също и на сестрите си. Почти на 27 съм и нищо не съм свършила. Сякаш едва сега започвам”, казва Джеси Джей.

Източник: БГНЕС