Дакота Фанин най-вероятно ще празнува рождения си ден у дома
Дакота Фанин най-вероятно ще празнува рождения си ден у дома / снимка: БГНЕС, архив

Актрисата Дакота Фанинг не планира голямо парти за 21-вия си рожден ден.

Тя ще стане на 21 г. през февруари, но все още не е решила дали ще има голям купон. Младата актриса споделя, че толкова й е писнало да я питат за рождения й ден, че най-вероятно ще си остане у дома и ще прекара празника тихо и спокойно.

„Нямам представа дали ще празнувам рождения си ден. За това се говори толкова много от толкова отдавна… Всички ме питат какво ще правя на рождения си ден… Понякога си мисля, че просто ще си остана вкъщи и ще поканя 4-5 приятели, като някоя обикновена вечер”, разкри Дакота.

Тя сподели, че предпочита да се занимава с нещо у дома, отколкото да купонясва по клубовете. „За всеки режисьор, с който съм работила, съм изплела по един шал”, каза тя пред в. „Ню Йорк Поуст”.

Блондинката вероятно ще прекара рождения си ден с приятеля си Джейми Страчан. Тя сподели, че е много щастлива с него и не се притеснява от голямата разлика във възрастта им. „Много съм щастлива. Според мен любовта е най-важна и е много забавно до себе си да имам някого, с когото да преживявам нещата. Така всичко става по-специално”, каза Дакота Фанинг.

Източник: БГНЕС