Димитровград пали светлините на коледната елха. Ще гостува Крисия
Димитровград пали светлините на коледната елха. Ще гостува Крисия / Darik News, архив
Димитровград пали светлините на коледната елха. Ще гостува Крисия
76584
Димитровград пали светлините на коледната елха. Ще гостува Крисия
  • Димитровград пали светлините на коледната елха. Ще гостува Крисия

Димитровград днес пали светлините на коледната си елха. Церемонията е от 17.30 ч., на централния площад, където в коледни светлини тази вечер ще грейне една от най-големите живи коледни елхи в България. Гост ще е Крисия заради чието участие на откритата сцена в Димитровград, общинското ръководство насрочи датата 27 ноември, която е съобразена с останалите ангажименти на малката певица.

На площада вече са разположени 5 дървени къщички, като в три от тях ще бъдат обособени работилнички. В две от тях децата ще могат да пекат коледни курабии и сладки, а в третата да майсторят коледни венци. Скара-бира за родителите им ще предлагат в четвъртата къщичка от базара, а петата ще приюти пощата с писма-желания до Дядо Коледа.

Димитровград пали светлините на коледната елха Ще гостува Крисия
netinfo

За тазвечершната церемония на централния площад в Димитровград ще има също детско влакче, въртележка и фотоманекен.  И тази година Дядо Коледа ще пристигне в Димитровград с ретро автомобил, издадоха в аванс организаторите от общината. С нова визия ще блесне и коледната елха. Още за програмата днес чуйте в приложения файл от началника на отдел "Хуманитарни дейности" Антоанета Шаркова.