Приютете футболното игрище в дома си със Samsung UHD телевизорите
Приютете футболното игрище в дома си със Samsung UHD телевизорите / netinfo

Футболният режим не ви позволява да пропуснете нито една подробност от срещите в първенствата

В разгара на Шампионската лига по футбол детайлната картина на телевизорите добива все по-голямо значение за потребителя, за да бъде уловена всяка подробност от случващото се на терена.

Много от запалянковците посещават специално пригодени места с видео стени и трескаво след футболната среща на любимия си отбор преглеждат в мрежата отново най-паметните моменти от нея. Какво ли би станало, ако всички тези възможности се срещнат е една-единствена технология, при това в собствения ни дом?

Samsung предлага решение специално за футболните фенове с иновативния режим на извитите си UHD телевизори.

Футболният режим настройва картината така, че да оптимизира начина, по който играта изглежда на екрана.

За да разберем по-бързо дали е имало дузпа, можем да видим повторение от мача на отделни части на екрана, докато на останалата част продължаваме да гледаме мача на живо.

Допълнителни функции като Zoom-in позволяват уголемяването на избрана област от екрана на телевизора, а изострените детайли улесняват стриктното следене на случващото се на стадиона.

Качеството на картината и звука са оптимизирани и можем да гледаме мача на по-ярко зелено игрище и цветове, както и по-мощен мулти-съраунд звук.

Освен всичко това, има някои значителни промени в начините, по които може да управлявате най-новата смарт система на телевизорите Samsung. Вече има опция да използвате пръста си, а не цялата си ръка, както беше досега, за да придвижвате менютата на екрана.

Извитият Samsung UHD дава възможност на зрителя да публикува и споделя своите наблюдения и коментари за мача, докато го гледа.

Телевизорът също така въвежда система, при която става възможно анализирането на шума от тълпата, като по него специална технология отчита и засича най-важните моменти, така че да могат да бъдат автоматично записани на USB диск и гледани по-късно.