Big Brother наказа съквартирантите с 0 лв. бюджет
Big Brother наказа съквартирантите с 0 лв. бюджет / Нова тв

Big Brother е игра, която зрители и участници са определяли като „неповторима и уникална". В хода на играта всеки е сам за себе си, а Big Brother трябва да бъде уважаван и слушан, защото в противен случай може да наложи тежки санкции. Няма сезон на най-популярния риалити формат у нас, в който съквартирантите да не са оставали без храна. В един или друг момент те нарушават правилата, отказват мисия или остават с празен хладилник. В епизода на Big Brother All Stars довечера зрителите ще видят как съквартирантите ще останат с 0 лв. бюджет, без топла вода, а остатъка от седмицата ще трябва да изкарат само с базови продукти. Каква беше причината за свръх строгата санкция и какви са реакциите на съквартирантите, ще разберем тази вечер от 20:00 часа.

Big Brother наказа съквартирантите с 0 лв бюджет
netinfo
Феновете на предаването във Facebook определиха Емо Каменов като най-забавния съквартирант. Това автоматично го нагърби с тежката задача да изпрати двама от съквартирантите на „бунището за звезди". Избраните съквартиранти трябва да останат там до второ нареждане на Big Brother. Зрителите ще видят как „наказаните" съквартиранти се топлят, като горят кашони, обличат се със стари, износени дрехи и трябва да спят на двора. Храната им е под формата на огризки и е толкова, колкото останалите решат. Кои са двамата избраници и как ще прекарат мразовита ноемврийска вечер, предстои да разберем.

Петя, Катето и Бони са трите майки в Къщата, тази вечер ще видим какво разказаха за децата си и как носталгията по тях го обхвана още на втория ден.

Big Brother ще прояви и своята благосклонност към съквартирантите като даде шанс на двама от тях да се освободят от оковите. Кои са те ще разберем довечера от 20:00 часа по Нова телевизия.

По късно същата вечер Венета Райкова ще влезе на живо в Къщата, за да възложи провокативна мисия на съквартирантите. Модни експерти ще коментират стила на звездите в студиото. Не пропускайте и „Голямата уста" от 22:00 часа.