Девет години Dariknews.bg
Девет години Dariknews.bg / netinfo

Dariknews.bg навършва девет години. Според нумерологията цифрата девет бележи края на един цикъл, идва време за "жътва" според усилията и постигнатото, превръща устойчивостта в стремеж. Освен отминалите години повод да се вгледаме в числата е и датата. Днес е нашият рожден ден, но и Денят на християнското семейство, Световният ден на приветливостта - все хубави поводи за празник.

Е, на прага на юбилейната десета година е време може би и за равносметка, и за смели планове.

Обръщайки се назад и поглеждайки новините, не можем да не се сетим за старото китайското проклятие "Дано живееш в интересни времена". Безспорно, накъдето и в която и обществена сфера да погледнем, ще се убедим, че можем да опишем последните девет години по този начин. А доказателство са и стотиците хиляди публикации в Dariknews.bg. Но предпочитаме да не виждаме в това прокоба, а поличба за по-добро и извор на желание за нови успехи.

Трудно е да се опишат девет години в няколко думи, но затова пък ние можем да ги съберем в първите девет букви от името на сайта.

Вярваме, че оценката на читателите е най-важната за работата ни, радваме се и сме признателни за тяхното внимание. Постиженията са по-сладки, когато са споделени. Благодарим на всички колеги за подкрепата.