Денди за облеклото на съквартирантите в Big Brother All Stars (ВИДЕО)
Денди за облеклото на съквартирантите в Big Brother All Stars (ВИДЕО) / Нова тв

„С черното човек никога не може да сбърка". Така Любомир Милчев-Денди коментира в студиото на „Здравей, България" по Нова телевизия облеклото, с което вчера Катето Евро влезе в къщата на Big Brother All Stars.

"Китаеца вече прилича на талибан", коментира още Денди. Гледайте във видеото как той оцени облеклото и на останалите съквартиранти:
Вчера десет любими риалити звезди прекрачиха прага на най-известната къща. Ники Китаеца, Катето Евро, Боби Турбото, Бони, Емил Каменов, Петя Буюклиева, Христо Трифонов, Пламена, Калина Паскалева и Тодор Славков ще са новите обитатели на Образцовия дом.

Те ще останат в къщата един месец. Новите съквартиранти прекрачиха прага по двойки, а специални белезници ще се погрижат те да бъдат наистина неразделни в следващите дни.

На Катя и Ники Big Brother възложи тайна мисия - да освободят една от двойките, като имат възможност те самите да са тази двойка.

След влизането и на последната двойка в Къщата, двамата с тайна мисия отново бяха извикани, за да направят своя избор, а другите имаха шанса да ги наблюдават. Катето предпочете да развърже себе си, но Ники предпочете да освободи Емил и Петя. Двамата бяха благодарни за свободата, но това, което не знаехa, е, че тя им донесе автоматични номинации.

Източник: Novanews.bg