Ново 20: Дербито ЦСКА - Лудогорец в събота?
Ново 20: Дербито ЦСКА - Лудогорец в събота? / снимка: Gong.bg, Георги Димитров

ЦСКА и Лудогорец все пак може да играят в събота източник: Gong.bg, Георги Димитров

Нов обрат може да настъпи по отношение дербито за титлата в „А“ група между ЦСКА и Лудогорец, предвидено за 16-ия кръг, на 21 ноември.

Има сериозна вероятност все пак мачът да бъде изместен за 22 ноември, събота, каквото е желанието на „армейците“ - нещо, което беше отхвърлено вчера от СТК.

Ето с какво решение по случая излезе вчера комисията:  „Вземайки предвид несъгласие на Нова Броудкастинг груп  и „Футбол Про Медиа” за пренасрочване на срещата от ХVІ кръг на „А” ФГ между отборите на ПФК ЦСКА и  ПФК Лудогорец Рз, срещата от ХVІ кръг на „А” ФГ - между отборите на  ПФК ЦСКА и  ПФК „Лудогорец” Рз, ще се играе  по програма на 21.11 /петък/ 2014 от 17.45 часа, излъчва се по “Диема.”

Към днешна дата от ЦСКА е получена нова молба с желание мачът да се играе в по-късен час в петък, като от Борисовата градина са посочили 18.30 часа. От телевизията обаче са заявили, че имат възможност да излъчат мача в 19.30 ч.

В крайна сметка в последните часове надделява сериозен слух, че въпреки всичко, „Футбол Про Медия“ може да разреши дербито да се играе в събота.

Очаква се развитие по темата.