Лудогорец води Минев за кадем в Швейцария
Лудогорец води Минев за кадем в Швейцария / БГНЕС

Голмайсторът, донесъл първата победа на български отбор в групите на Шампионската лига Йордан Минев, замина с Лудогорец за Швейцария. Минев е наказан и няма възможност да вземе участие във втория мач на българския шампион срещу Базел. Въпреки това футболистът отпътува с отбора за Швейцария, като ще играе ролята на кадем преди четвъртия мач в груповата фаза на турнира, пише Gong.bg.

Подобна бе ситуацията и с друг футболист, който бе наказан преди първия мач срещу Ливърпул. Тогава Владо Стоянов нямаше възможност да играе, но бе в състава и проведе тренировка в Англия. Сега също Йордан Минев ще тренира със своите съотборници тази вечер, когато е официалното занимание на българите.

Всички 21 футболисти, които имат картотека в Лудогорец тръгнаха с отбора за Швейцария. Шампионите ще сменят базата, в която са настанени в сравнение с миналата година. Хотелът, който през 2013 година бе за представителния тим преди реванша с Базел, сега ще бъде обитаван от юношите до 19 години на Лудогорец.

Тази вечер в 21 часа българско време е и официалната тренировка на Лудогорец, а малко преди това пред медиите ще говорят Георги Дерменджиев и Михаил Александров.

ГРУПАТА НА ЛУДОГОРЕЦ

Вратари: Владислав Стоянов и Милан Борян

Защитници: Козмин Моци, Георги Терзиев, Александър Александров, Александър Барт, Жуниор Кайсара, Браян Ангуло, Йордан Минев (наказан)

Полузащитници: Светослав Дяков, Фабио Ешпиньо, Абел Анисе, Христо Златински, Марселиньо, Михаил Александров, Върджил Мисиджан, Даниел Абало, Вандерсон

Нападатели: Роман Безяк, Йонес Хамза, Жуниор Кишада