Спасиха дядо от срутваща се къща
Спасиха дядо от срутваща се къща / Община Трявна

Възрастен човек от тревненското село Прозорковци е настанен в Дневния център за хора с увреждания, след като къщата му е била частично разрушена по време на големия снеговалеж.

Кметският наместник на Станчов хан потърсил съдействието на местната власт, за да се намери място за настаняване на 83-годишния Цветан Кънев. Кметът Драгомир Николов е посетил, заедно с екип от Общината, селото, за да се окаже съдействие на пострадалия дядо.

Драгомир Николов е посетил Дневния център за хора с увреждания вчера, провел е разговори с настанените хора и се е запознал подробно с условията, при които те живеят. Разговор е проведен и с новонастанения обитател на Дома за стари хора Цветан Канев, на чието жилище предстои частичен ремонт.

От Община Трявна информират още:

"Кметът инж. Драгомир Николов за пореден път извърши оглед на населените  места в  км. Станчов хан. Вследствие на паднало дърво за втори път бе прекъснато  електрозахранването на с. Велчевци. Екипи на МИР – Трявна веднага започнаха работа по отстраняване на аварията и селото е захранено с електричество".

Спасиха дядо от срутваща се къща
netinfo

Спасиха дядо от срутваща се къща
netinfo

Спасиха дядо от срутваща се къща
netinfo