Шведка се похвали с една нощ в леглото на Къчър
Шведка се похвали с една нощ в леглото на Къчър / снимка: Guliver/Getty Images

Шведската гримьорка Лив Месинджър разказа пред в. „Сън” как е прекарал една нощ в леглото с холивудската звезда Аштън Къчър. „Това бе най-добрата нощ в моя живот”, обобщи тя.

По думите на Лин, които тя потвърди и със снимки, тя спала в обятията на актьора в ергенската му квартира в Лос Анджелис за 10 млн. долара. Това станало само седмици преди звездата публично да обяви за отношенията си с Мила Кунис, сегашната му годеница и майка на дъщеря му.

На показаната снимка 23-годишната Лин и 36-годишният Къчър лежат на кревата облечени. Но според Месинджър „интимните обятия” са били преди това.

Лин разказа, че двамата с актьора се запознали в бар на Лос Анджелис през юни 2012 г. След това той я поканил на купон с приятели. Там двамата се разговорили и в един момент той я попитал иска ли да отида у дома му. „Аз се съгласих, той взе номера на мобилния ми и ми изпрати своят адрес с есемес”.

Скандинавската красавица се отправила към дома му. Когато се събудила в 10 сутринта, Къчър е спал. Тя му направила няколко снимки и си тръгнала. Шведката твърди, че същия ден Кътчър няколко пъти и пращал есемеси, но връзката им скоро прекъснала.

„Бях малко разочарована, че той не се върна при мен, но пък и никога не съм мислила, че това ще се случи. Все пак той е голяма звезда”, споделя Лин. „Това е хубава история, която може да разкажа на децата си. Майки ми се смя, когато й я разказах. Ако имам още един шанс, бих повторила. Това беше най-хубавата нощ в живота ми”, заключи Лин.

Източник: БГНЕС