Ограничение на движението на превозни средства  по ул. Орловска от 03.11.2014 г.
Ограничение на движението на превозни средства по ул. Орловска от 03.11.2014 г. / waterprojectgabrovo.eu

Във връзка с изпълнение на дейности по водния цикъл, от 03.11.2014 г. /понеделник/ ул. „Орловска“ ще бъде затворена за автомобилно движение в участъка от ул. „Дунав“ /при кръстовището до сградата на Областната Дирекция на МВР/ до мост Игото.

По ул. „Орловска“ предстои подмяна на Главен колектор II десен, което налага временното затваряне на улицата в посочения участък.

Тротоарите ще бъдат обезопасени и свободни за пешеходно движение. Временната организация на движението ще бъде въведена непосредствено преди началото на ремонтните дейности.

Умоляваме водачите на превозни средства да не паркират автомобили по пътното платно.

Община Габрово се извинява за причиненото неудобство.

“Проектът се финансира от Кохезионния фонд на ЕС и от държавния бюджет на Република България чрез Оперативна програма Околна среда 2007 - 2013”.

Ограничение на движението на превозни средства  по ул. "Орловска" от 03.11.2014 г.
netinfo

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Околна среда  2007 – 2013 г.”. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Габрово и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и правителството на Република България, представлявано от Министерството на околната среда и водите.

Повече подробности на сайта на проекта: waterprojectgabrovo.eu.