Барак и Мишел Обама също празнуваха Хелоуин
Барак и Мишел Обама също празнуваха Хелоуин / снимка: Guliver/Getty Images

Макар и да не бяха облечени в подобаващи страховити костюми, президентът и първата дама на САЩ, Барак и Мишел Обама, също се включиха в отбелязването на Хелоуин, предаде ДПА.

Обама и съпругата му излязоха от Белия дом, за да почерпят деца, достойно маскирани за Деня на Вси светии. Небрежно облечен с джинси, риза с яка и черен пуловер, президентът раздаваше  лакомства на дългата процесия от хлапета.

„Това е голямо торба!”, възкликна Обама, докато поздравяваше колоната от зомбита, чудовища, акули, земни пчели и други причудливи същества. На очи биеха Батман и семейство, облечено като героите от „Магьосникът от Оз”.

Обама погали по главата оранжева лисица, носена на ръце от баща си. Той придоби впечатлен вид, когато пурпурна принцеса разтвори огромна пазарска чанта, за да прибере полагащото й се лакомство.

Мишел Обама помагаше на своя съпруг при черпеното на децата. Първата дама на САЩ бе облечена с кожено сако, бял пуловер и черни панталони. Самият Бял дом бе обладан от духа на Вси светии. Президентството бе украсено на места с призрачни декорации, включително паяжини.

Източник: БТА