Прокуратурата разследва смърт на бебе във Втора клинична база
Прокуратурата разследва смърт на бебе във Втора клинична база / archive.dariknews

Прокуратурата разследва смърт на бебе във Втора клинична база
netinfo

С висок дух, патриотични песни и факли, ученици от Езиковата запалиха нощта в
шествие за деня на будителите

Кой как чете цифрите в отчета за 9-месечието на Община
Плевен и защо на сесията беше споменат Пеко Таков

Защо делото за убийството на 19-годишния Мишел Коцев се гледа
при закрити врати и съкратена процедура

Колко прегледа за рак на гърдата осигурява фирма в кампанията си „От
любов към живота" чрез УМБАЛ - Плевен

Какви са предимствата на свободната професия, според Хилда
Казасян и как съвместява музика и кулинария

В какъв турнир и в колко дисциплини ще се състезават тази събота 250
плевенски момчета и момичета

Прокуратурата разследва смърт на бебе във Втора клинична база
netinfo

Шест години затвор при първоначален общ режим постанови Окръжният съд на Плевен за 17-годишния ученик Мирослав Д., убил по жесток начин 19-годишния Мишел Коцев. Делото бе гледано вчера от разширен съдебен състав по съкратената процедура при закрити врати. Първоначално окръжните магистрати постановиха 9 години лишаване от свобода за Мирослав, които впоследствие бяха намалени с 1/3

Апелативният съд във Велико Търново потвърди мерките за неотклонение „задържане под стража" на шефа на ДАИ - Плевен Николай Николов, заместника му Георги Мъцин и Илко Илиев - собственик на транспортна фирма.

900 жени от област Плевен в неравностойно социално положение ще преминат през безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата. Това ще стане възможно, след като бъде подписан договор между УМБАЛ "Д-р Георги Странски" и АVON.

Отложиха закриването на Медицинския център за рехабилитация и спортна медицина. Законът за лечебните заведения изисква с предложението да бъде предварително запознат и здравният министър, стана ясно на сесията

Нов общински съветник положи клетва в местния парламент на Плевен. Това е Христо Каленов, който заема мястото на Найден Зеленогорски в групата на „БНД - Обединена десница".

Обявиха наградените от конкурса за рецитатори на читалище „Съгласие"

Телефонен измамник, подготвял удар за сумата от 9 000 лева, е задържан при акция на полиция и прокуратура в Плевен. Подробности по случая от град Левски съобщава обвинението.

Разследват 45-годишен плевенчанин за банкови сметки за над 150 000 лева

Прокуратурата разследва смърт на бебе във Втора клинична база
netinfo

Щабът на многонационалните мирни сили на Югоизточна Европа да бъде предислоциран на територията на бившата Школа за запасни офицери в Плевен, предлага областният съвет за развитие по идея на областния управител арх. Бойко Балтаков, съобщава в новия си брой регионалният вестник „Зетра".

Над 1000 са подадените молби за помощ за първокласници в Ловешко.

Днес от 10:00 ч. в Апелативния съд - Велико Търново ще се решава за мерките за неотклонение на двамата задържани шефове на ДАИ-Плевен и плевенски бизнесмен.

22 са загинали при катастрофи в Ловешко през 2014 г.

Увеличават се катастрофите по плевенските пътища.

„Диалогът с хората трябва да е реален, а не формален", казва в интервю за „Зетра" председателят на ОбС - Тетевен Мадлена Бояджиева.

Плевенските съветници избират заседатели за Окръжен съд.

Изготвят регистър на дърветата в Ловешко.

Троянската болница е с ново медицинско оборудване.

Левски отново почита Парцалев с Празници на изкуствата.

Вестникът на плевенското СОУ „Иван Вазов" „В@з Буки Веди" получи първа награда в раздела за училищни вестници на национален ученически конкурс.

Луковитската превозваческа фирма намалява цената на билетите.

 

Прокуратурата разследва смърт на бебе във Втора клинична база
netinfo
„Прокуратурата разследва смърт на бебе във Втора клинична база" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север".

"Над 10 фирми били рекетирани от шефа на ДАИ Николай Николов и аверите му" и „Родители искат повече "легналиполицаи" пред ОУ "Йордан Йовков" са други интересни заглавия от конфликтната страница на вестника.

Кои са имотите в Кнежа, през които ще минава "Южен поток" и в какво местни рибари обвиниха служители на ИАРА, четете на социалната страница на "BG Север»".

На арт страницата можете да разберете и за скандала, който разтресе Комисията по култура заради диригента на Общинския хор.

„Българските културни дейци са по-ниско оценени дори от колегите си в Албания", заявява в интервю за вестника председателят на Българската асоциация на работодателите в областта на културата (БАРОК) Момчил Георгиев.

От страниците на вестника ще разберете и защо да си учител в Буковлък е като да си будител преди "Историята" на Паисий.

Както винаги ви предлагаме и разнообразна информация на спортна тема.

А от шарената страница на вестника ще разберете как Камелия Тодорова запалила Дидо от D2 по тибетските упражнения и къде и как са празнували Хелоуин плевенските студенти.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.