Затварят за движение бул. „Тракия“
Затварят за движение бул. „Тракия“ / Община Сливен

Бул. „6-ти септември“ в Сливен от 30 октомври, четвърътк ще бъде затворен за движение на пътно -транспортни средства. Причината е ремонтни дейности „Интегриран проект за водния цикъл на град Сливен” .

Тролеите ще бъдат заменени с автобуси. Първата им спирка ще бъде пред ДКЦ2 /Трета поликлиника/,  маршрута им ще приключва на Клуцохорски мост, като  ще променят посоката си на кръговото кръстовище до бившия магазин „Тернопол”.  съобщи зам. кмета по строителството Иван Манчев.

Тази седмица „Интегрираният проект за воден цикъл на град Сливен” ще продължи по 8 нови участъка.

В централна градска част новите участъци се намират на ул. „Проф. Асен Златаров”, в участъка между ул. „Капитан Мамарчев” и ул. „Сава Доброплодни”. Ул. „Ген. Столетов”, в участъка от ул. „Поп Богомил” и ул. „Михаил Чайковски”, а също така и на ул. „Великокняжевска” от ул. „Ген. Столетов” и пл. „Стоил войвода”.

В кв. „Комлука” ще се работи по две нови строителни площадки. Първата площадка  се намира на ул. „Асеновска”, в участъка между ул. „Оборище” и ул. „Априлско въстание”, а втората се намира отново по ул. „Асеновска”, но в участъка между ул .”Сан Стефано” и ул. „Хан Аспарух”.

В кв. „Клуцохор” нови строителни площадки ще има по бул. „6-ти септември” от ул. „Георги Икономов” до ул. „Таньо войвода”. Също така ще се работи и по ул. „Георги Икономов”, в участъка между ул. „Васлец” и ул. „Поп Йордан”, както и по обслужващия път към промишлена зона към бул. „Тракия”.

Тази седмица асфалт ще бъде положен на два участъка по проекта. Това са тупиците на ул. „Димитър Пехливанов- Добрович” в кв. „Комлука” и ул. „Георги Икономов”, в участъка от бул. „Стефан Караджа” до ул. „Московска”.