Приятели мои ви канят на спектакъл в Габрово
Приятели мои ви канят на спектакъл в Габрово / DarikNews.bg, архив

Сутрешните бойци на „Дарик Кафе" Михаил Дюзев, Иво Райчев и Димитър Туджаров- Шкумбата ще гостуват в Габрово с култовия си шоу-спектакъл „Приятели мои". Те ще се качат на сцената на Спортна зала „Орловец" на 13 ноември от 19,00 ч. В тяхната компания ще бъде и обичаната певица Тони Димитрова.

„Приятели мои" е продължение на шоуто от сутрешния блок на Дарик радио на сцена. Иво Райчев се очаква да взриви публиката с музикалните си изпълнения и уникални имитации на култови спортни водещи и събития. Михаил Дюзев общо взето се „мотае" по сцената и прави това, което може най-добре. А именно да зарежда и подгрява публиката за изненадите, които валят от сцената. Големият шоумен Шкумбата пък ще забавлавя аудиторията с най-смешните вицове и анекдоти. Музикалната атмосфера ще допълва със свои изпълнения Тони Димитрова.

Името на спектакъла идва от култовия италиански филм от 1975 година на режисьора Марио Моничели. Той разказва смешно-тъжната история на четирима приятели, които устройват всевъзможни лудости и шеги, като своебразен протест срещу скуката и предвидимостта на ежедневието.

Очакваме Ви на 13 ноември от 19.00 ч. в габровската зала „Орловец". Билетите се пускат в продажба от днес на цена 10 лв. Могат да се закупят само на място от залата.