105-инчовият Samsung 105S9W превръща дома ви в киносалон
105-инчовият Samsung 105S9W превръща дома ви в киносалон / netinfo

Най-големият в света Curved UHD телевизор вече е достъпен и на българския пазар. 105-инчовият Samsung 105S9W може да стане център на развлеченията във всеки български дом чрез предварителна поръчка при големите търговци на потребителска техника.

Samsung 105S9W предлага най-добрата технология на компанията и елегантен дизайн, които го правят идеален за големи площи или изискани бизнес пространства.

Екранът с внушителен размер от 105 инча е поставен на основа и две задни опори, които създават впечатлението, че е на стойка, превръщайки го в своеобразно произведение на изкуството във вашия дом.

Кривата на екрана в съчетание с уникалното 21:9 съотношение ви поставят в центъра на действието на любимия филм с усещането за истинско кино, но в уюта на дома. Вече можете да гледате всеки блокбъстър от край до край на екрана, без досадните черни ленти, наслаждавайки се на пълен панорамен изглед и неповторимо изживяване.

UHD резолюцията на Samsung 105S9W ви осигурява четири пъти по-високо ниво на детайлност, отколкото при Full HD мониторите. В сравнение с 8-те милиона пиксела на стандартните UHD телевизори, Samsung 105S9W притежава над 11 милиона пиксела, което Ви позволява да видите детайли, които не сте предполагали, че можете.

Samsung 105S9W се различава и по своя смарт контрол. Смарт менюто работи чрез Bluetooth и изобразява син показалец на екрана, който позволява движението в различните менюта. Голямото постижение е точността, с която се движи показалецът. В допълнение към този инструмент от Samsung са подобрили и системите за управление на S9W чрез жестове и глас. Говорейки за гласов контрол, в случая имате наистина модерна и интуитивна функция, която изненадва с лекотата, с която се осъществява.

В областта на свързаността Samsung 105S9W позволява WiFi и кабелен интернет като възможности за свързване към мрежата. Разполага и с опции за гледане на съдържанието на смартфони или таблети или дори за управление на телевизора чрез тези мобилни устройства.

Неповторимият Timeless Curvature Design на новия Samsung 105S9W създава усещането за непреходно произведение на изкуството, съчетание от прецизност, майсторска изработка и авангардни технологии. Всичко това с платформа, пълна с полезни смарт функции, които създават неповторимо изживяване. Samsung UHD Evolution Kit пък е гаранция за това, че Вашият Samsung 105S9W е винаги съвместим с най-новите UHD стандарти сега и в бъдеще.