Модел продава благотворително силикона от гърдите си
Модел продава благотворително силикона от гърдите си / снимка: Guliver/Getty Images

Моделът Кейти Прайс планира да продаде силиконовите импланти от гърдите си.

36-годишната Кейти ще премахне имплантите си след няколко месеца. Те ще бъдат продадени, а средствата ще отидат за благотворителни организации, които за занимават с рака на гърдата. Операцията за премахването на силиконовите импланти ще бъде подарък на нейния съпруг Кийрън Хейлър.

"Сигурно ще продадем имплантите за благотворителност. За себе си имам други. Обичам ги, но ще ги продам по време на благотворително събитие за рака на гърдата. Дори ще ги надпиша и ще оставя автограф върху тях. След няколко седмици някой може да стане техен собственик", каза тя за вестник "Сън".

Размерът на естествения бюст на моделката е 32B, но тя го увеличи до 32DD, когато беше само на 19 години, допълва БГНЕС. Според нея сега бюстът й изглежда увиснал, след като родила две деца - Джет, който е на 14 месеца, и Бъни - на 2 месеца.

"Много бързо родих две деца и бюстът ми увисна", казва Кейти, която е майка на 5 деца. "Зная, че изглеждам нелепо, но това искат да виждат хората. Искам да поправя бюста си възможно най-скоро", добавя тя.

През юни, когато вече беше бременна с Бъни, тя сподели, че иска да намали размера на гърдите си. "Приличам на орангутан. През последните две години все съм бременна", каза брюнетката, която се е подлагала на подобни операции цели 6 пъти. На въпрос дали ще легне под ножа за пореден път, тя отговори положително. "Отново ще поправя гърдите си... Преди да срещна Кийрън, бяха страхотни, в най-добрата си форма. Три месеца по-късно обаче забременях. Този път ще ги направя малко по-малки", каза Кейти Прайс.