Издирват криминално проявен, ранил с нож 46-годишна жена
Издирват криминално проявен, ранил с нож 46-годишна жена / Sofia Photo Agency, архив

Горнооряховски криминалисти издирват 41-годишен мъж от Велико Търново, ранил с нож 46-годишна жена. В петък по обяд в управлението в Горна Оряховица е получен сигнал от жител на железничарския град. Той съобщил, че пред жилищен блок на ул. "П. Р. Славейков" в Г. Оряховица има жена с видими следи от насилие по тялото. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който установил, че пострадалата е 46-годишната Ц. Г. с адресна регистрация Варна.

Жената незабавно е откарана в горнооряховската болница, след което е транспортирана в старата столица с повърхностни порезни рани по цялото тяло. Настанена е за лечение, без опасност за живота. След проведени действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 41-годишният В. М. от старата столица, известен на полицията и осъждан, многократно регистиран за различни престъпления като кражби и причиняване на тежки и средни телесни повреди, информират от Областната дирекция на МВР.

Към момента нападателят не е открит и е обявен за издирване. По случая е започнато досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда.