Детски футболен турнир за празника на град Болярово
Детски футболен турнир за празника на град Болярово / Общински пресцентър Болярово

Детски футболен турнир по повод празника на град Болярово се проведе на 22 октомври. Организатори бяха община Болярово и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Турнирът бе открит от кмета на община Болярово Христо Христов, който приветства четирите отбора – участници на новия градски стадион в Болярово. Гост на турнира бе председателят на ОС на БФС –Ямбол Альоша Лужецки. Той пожела успех на отборите на Болярово, Стралджа и село Чарган и подари на общинския кмет нови мрежи за вратите на изцяло обновения по трансграничен проект градски стадион. На турнира присъства и заместник-кметът на община Болярово Нина Терзиева.

Два бяха отборите на Болярово, които играха с другите два – на Стралджа и село Чарган. След оспорван двубой първи станаха отборът на Стралджа, а втори остана отборът на Чарган. Третото място бе за по-малките боляровци – сборен отбор на шести и седми клас, а четвърти станаха осмокласниците на Болярово.

 

Грамотите и наградите (футболни топки) на отборите бяха връчени от кмета на общината на новоизградената сцена в центъра на Болярово.