НАП гласува за „Служител на годината 2014
НАП гласува за „Служител на годината 2014 / DarikNews.bg, архив

Стартира гласуването в първия етап за избор на „Служител на годината 2014” във всички териториални структури на НАП. Всеки служител на НАП, с изключение на ръководството на Агенцията, директорите на ТД и офиси, може да номинира свой колега от териториалното звено, което работи. Конкурсът се провежда за единадесета поредна година. Получилите най- много гласове от страната ще се състезават на национално ниво. Миналата година за „Служител на годината” за НАП - Ямбол бе избрана Диана Илиева- Колева

Конкурсът се провежда в навечерието на професионалния празник на НАП - 16 ноември – Денят на Свети апостол и евангелист Матей - първият събирач на данъци. В състезанието „Служител на годината” се оценяват служителите, които от началото на 2014 година са показали професионализъм и старание, заслужаващи признание. Категориите, в които се избират най- добрите служители са: "Служител функция "Обслужване", "Служител функция "Контрол", „Служител функция "Обжалване", "Служител функция "Събиране" , „Служител функция "Обща администрация” и „Служител във функция „Фискален контрол”, която е най-новата структура в НАП. И при тазгодишния вот всеки служител може да избира по един колега във всяка от категориите.

На професионалния празник на приходната агенция - 16 ноември , изпълнителният директор на НАП ще обяви най-добрите служители на агенцията в национален мащаб.