ЧЕЗ oрганизира приемна за граждани от община Плевен
ЧЕЗ oрганизира приемна за граждани от община Плевен / dariknews.archive

На 30 октомври 2014 г. ЧЕЗ организира приемна за битови и бизнес клиенти от Община Плевен. Приемната ще се проведе от 10:00 часа в Центъра за обслужване на клиенти на ЧЕЗ в град Плевен, ул. „Дойран" № 73.

По време на срещата на разположение ще бъдат регионалните ръководители от четирите основни направления в „ЧЕЗ Разпределение България" АД - „Експлоатация и поддържане", „Развитие на мрежата", „Реализация на инвестициите" и „Мерене и управление на данните". В инициативата ще се включи и представител на „ЧЕЗ Електро България" АД. По време на срещите потребителите ще могат да представят конкретни казуси и да зададат своите въпроси. Всеки клиент ще получи индивидуален отговор след подробно разглеждане на представения от него случай.

Инициативата в Плевен е част от кампанията, която ЧЕЗ стартира от 20 октомври, за организиране на приемни в 14 населени места от Западна България - Благоевград, Ботевград, Бяла Слатина, Видин, Враца, Дупница, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Перник, Плевен, Разлог, Сандански и Тетевен.