Класираха най-обаятелните личности на 2014 година
Класираха най-обаятелните личности на 2014 година / Guliver/Getty Images

Влиятелната медийна дама Опра Уинфри и актьорът Нийл Патрик Харис, който ще бъде водещ на следващата церемония за наградите Оскар, попадат в списъка с най-обаятелните личности на 2014 година, изготвен от журналистката Барбара Уолтърс, съобщи Контактмюзик.

Уолтърс избира финалистите измежду индивиди, чиито имена най-често са присъствали във водещите медийни заглавия през изминалите 12 месеца. Коя е най-интригуващата знаменитост на изминалата година ще стане ясно малко преди Коледа. Тогава телевизия Ей Би Си ще излъчи специалното шоу "Барбара Уолтърс представя 10-те най-обаятелни знаменитости на 2014 година".

Очакваше се миналогодишният епизод да е последен, след като журналистката обяви, че се оттегля. От управата на телевизия Ей Би Си обаче са решили и тази година да има излъчване на специалната програма.

"Очарована съм, че от Ей Би Си поискаха отново да изготвя списъка. Знам, че съобщихме, че миналогодишният епизод ще е последен, но има толкова обаятелни личности, които заслужават да бъдат почетени", казва Барбара Уолтърс.

В списъка на журналистката за 2014 година намират място също комедиантката Челси Хендлър и актрисата Скарлет Йохансон. Останалите имена ще бъдат оповестени през следващите седмици. Специалният епизод, когато ще стане ясно коя е най-обаятелната личност на годината, ще бъде излъчен на 14 декември.

Източник: БТА