Още една звезда напусна Къщата на Vip Brother
Още една звезда напусна Къщата на Vip Brother / Нова тв

След неочакваните номинации снощи Ива Екимова напусна Къщата на VIP Brother. Тази сутрин тя беше специален гост в „На кафе", където заедно с Гала коментираха престоя й в Къщата, както и видеото, което показва взаимоотношенията с Иво Аръков.

Имало ли е искри между двамата и какво сподели PR-специалиста, вижте тук

Сега очите Big Brother, съквартирантите и цяла България са фокусирани върху Людмила Захажаева. С поведението си тя успява да дразни всички в Къщата. Някои от участниците подозират, че нейното поведение е следствие на тайна мисия, която тя изпълнява. В епизода довечера зрителите на Нова телевизия ще чуят неудобните въпроси, които „маминка" задава и реакциите, които предизвиква.

Без капка свян тя ще попита Камелия Тодорова дали още прави секс, ще каже на Кали, че е изкуствена, ще обвини Ива, че не говори правилно и ще посъветва Зорница да побърза с женитбата и раждането на деца, защото вече е стара. По думите на Людмила Линдарева е „остаряла стока", която си губи времето със стари мъже. Рускинята ще се нахвърли и върху Тачо и ще го обвини, че ползва беден речник.

В епизода довечера зрителите ще видят и безпрецедентна битка на кафе, в която главно действащо лице е Захажаева. Big Brother ще даде достъп на съквартирантите до склада, където има жадувани провизии. Домакините в Къщата по стар обичай ще започнат да ги разпределят. Камелия Воче ще посегне на кафето и това ще предизвика истинска буря.

Big Brother ще се смили над гладните съквартиранти и ще ги дари с пица. Но и това няма да донесе само радост. Тачо ще откаже да яде, защото не може без бира, Кали ще се откаже от своето парче в полза на другите, а Жени ще се скара на Людмила, защото пипа всички парчета пица с пръсти.

Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом" следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.