4 -ма млади сценаристи с награди от Фестивала за театрално и филмово изкуство Невена Коканова
4 -ма млади сценаристи с награди от Фестивала за театрално и филмово изкуство Невена Коканова / Маргарита Петрова,Дарик радио

4 -ма млади сценаристи получиха награди от Фестивала за театрално и филмово изкуство "Невена Коканова", който се проведе в Дупница.
Магдалена Тодорова и Емил Йотовски са автори на театралните постановки "Хазяйката" и "Хавай", а Кирил Тодоров и Миглена Димитрова на късометражните филми "Медальонът" и "Банкерът и бездомникът". Двата филма ще бъдат прожектирани днес от 16 часа. Преди това в 11.30 часа е прожекцията на "Горски хора", и в 13.30 часа "Момчето си отива". Последните два филма са с участието на Невена Коканова. Закриването на фестивала е в 17 часа с концерт на група "Те".
В събота бяха представени двете постановки, в които участваха непрофесионални актьори. Гости на фестивала са Мария Статулова, Филип Трифонов, режисьора Павел Павлов, както и журналиста Георги Тошев, който е автор на документален филм за Невена Коканова. Сред гостите беше и дъщерята на голямата актриса Теодора Шарланджиева.