5 нови магазина откриха на пазара в Шумен
5 нови магазина откриха на пазара в Шумен / netinfo

Реконструкцията на шуменския кооперативен пазар приключи днес с откриването на нова сграда, състояща се от пет търговски обекта за хранителни стоки на обща площ от 200 квадратни метра.

Сградата на стойност 160 000 лева беше официално представена на шуменци след водосвет, отслужен от отец Димитър. На събитието присъстваха управителят на "Общински пазари"-Шумен Тодор Тодоров, кметът на Шумен Красимир Костов, зам.-кметът по строителство инж. Иван Йонков и общински съветници.

"В продължение на шест години ние извършихме инвестиция за 1 250 000 лева. Предният етап беше подмяна на покрива на зеленчуковото тържище и изграждането на 32 павилиона. А последната ни стъпка беше именно изграждането на този търговски обект", каза управителят на "Общински пазари"- Шумен Тодор Тодоров.

Кметът Красимир Костов пък поздрави строителите и ръководството на "Общински пазари"-Шумен за усилията, положени за реализирането на амбициозния проект.

Управителят на "Общински пазари"-Шумен Тодор Тодоров и кметът Красимир Костов прерязаха лентата на новооткрития обект, след което програмата продължи с изпълнения на ансамбъл „Шумен".