Вечер на сълзи в X Factor
Вечер на сълзи в X Factor / Нова тв

Вечер на сълзи, големи мечти и достойни кандидати - това е равносметката от стартиралия тази вечер тренировъчен лагер в X Factor.

Най-емоционално за жури и участници безспорно беше представянето на Синан от Кърджали. Срамежливият участник трябваше да изпълни акапелно песен на Бруно Марс, но притеснението и сценичната треска си оказаха по-силни от него. Три пъти той получи шанса да изпее песента си, но и трите пъти без успех.

Точно в този труден момент обаче Синан получи пълната подкрепа на всички останали участници, които показаха, че въпреки амбицията за победа, човечността и съпричастността остават на преден план. Всички кандидати започнаха да тактуват заедно с него по време на последния му опит, за да му вдъхнат кураж и да му помогнат да продължи напред.

Емоционалният момент доведе до сълзи както в очите на Синан, така и в очите на журито.

И докато талантът от Кърджали бе на ръба на отчаянието, друг X Factor бе в другата крайност - атрактивната Гери Никол открито демонстрира несъгласието си с журито.

"Накрая малко прекали", бе коментарът на Заки по повод R'n'B интерпретацията й на Емели Санде. Тя обаче прие коментара лично и самоуверено заяви: „Ако не рискуваш в този живот, нищо няма да стане от теб! Ще си стоиш забит вкъщи!".

Вечер на сълзи в X Factor
netinfo