Big Brother изгони Тачо
Big Brother изгони Тачо / снимка: Нова телевизия

Big Brother изгони Тачо от Къщата на ВИП Brother, съобщава Vesti.bg.

Съпругът на Жени Калканджиева напусна шоуто, след като посегна на бившата си любовница Зорница Линдарева.

За пръв път в историята на ВИП Brother Съквартирант нарушава правилата за поведение в Къщата.

Big Brother отмени елиминациите за днес, а всички средства събрани от смс-и ще бъдат дарени за благотворителност.

Скандалът се зароди, след като Камелия Воче взе бутилка с вино от ръцете на Зорница Линдарева под предтекст, че ѝ трябва за готвене по време на партито за рождения ден на Иво Аръков.


Зорница побърза да се оплаче на Жени Калканджиева, от което шефката на известна модна къща се възмути и започна да се кара на всички, че както всеки има свой бюджет за различни храни, така тя иска никой да не ѝ пипа виното.


Тонът на всички се повиши, включи се Кали, избухна и Влади Въргала.


Веднага след това Воче обясни, че е взела алкохола от ръцете на Линдарева, за да не пие, а Калканджиева заподозря, че всъщност бившата любовница на съпруга ѝ е създала интрига.

Тачо пък се намеси, за да защити Жени, а след като Зорница се изсмя в лицето на съпругата му, той не се сдържа и със замах свали очилата от лицето ѝ.

Запитани дали Тачо трябва да остане в риалити шоуто, Йорданка Христова и Евгени Минчев изказаха своето мнение. „След като има правилник във „ВИП Брадър", трябва не да се пита, а да се прилага", каза Христова. Минчев пък отсече, че Тачо трябва да си тръгне, но не заради шамара, а защото той не допринасял към това шоу.

Самата Зорница каза, че се чувства застрашена от Тачо, но не желае тя да е виновната за неговото излизане от Къщата и не изказа категорична позиция дали да напусне той шоуто или не.

Жени Калканджиева пък бе категорична, че съпругът ѝ трябва да получи втори шанс.

"За първи път ми се случва подобно нещо. Никога не съм посягал на жена преди. Това беше провокация", каза Тачо накрая пред водещия на предаването Ники Кънчев. Тачо каза и, че се чувства виновен, след което се извини на съквартирантите и в частност на Зорница, че я е ударил, както и на Жени, че я е посрамил.

В анкетата на предаването в социалната мрежа "Фейсбук" пък 52% от гласувалите искаха Тачо да остане.

В крайна сметка обаче от продукцията прецениха, че Стефан Манов - Тачо трябва да напусне предаването заради поведението си.

Източник: Vesti.bg