Любо Киров разваля купона на X Factor кандидатите
Любо Киров разваля купона на X Factor кандидатите / Нова тв

От вторник вълнуващите емоции от прослушванията на живо в X Factor ще отстъпят място на изтощителните и много по-стресови тренировъчни лагери. 116 таланта се изправят пред 96 часа стрес, серия от физически и психически предизвикателства и моменти на пълна радост и пълно отчаяние.

За първи път в историята на X Factor България обаче изтощителният тренировъчен маратон ще започне повече от неочаквано - с подарък от журито. Купон в столичен клуб ще бъде изненадата за кандидатите за слава.

Докато партито е в разгара си обаче, появата на Любо Киров рязко ще смени настроението. Той ще се появи точно в полунощ, за да предизвика кандидатите в поредната музикална битка. Те ще бъдат изправени пред сериозно предизвикателство и ще получат своите 30 секунди слава на клубната сцена - точно за 30 секунди участниците ще трябва да покажат най-доброто от себе си. В акапелно изпълнение мъжете ще представят песен на Бруно Марс, а жените - Емили Санде.

Любо Киров разваля купона на X Factor кандидатите
netinfo
Така от парти атмосферата кандидатите ще попаднат в истинско музикалното училище. „Идеята е да видим как се справят под стрес и напрежение, като тук ще се открои и тяхната съобразителност", коментира изпълнителят на „Мога".

И докато Любо Киров разваля партито на кандидатите, именно тяхна постъпка ще трогне журито и дори ще разплаче Саня. Музикалните таланти ще покажат, че без значение амбицията за победа, феърплеят остава на първо място. В критичен момент, когато най-притеснителният участник ще се окаже в безизходица, той ще получи моралната подкрепа на всички присъстващи.

Как ще протекат подготовките и кои кандидати ще се справят най-добре с музикалните си интерпретации и с клубното предизвикателство, ще разберете във вторник вечер от 22:00 ч. в X Factor.