„Искам да съм рапер” – новият рап хит в X Factor
„Искам да съм рапер” – новият рап хит в X Factor / снимки: Нова тв

„Искам да съм рапер, да пея няк`ви песни, да ги помнят лесно и с т`ва да съм известен" - този рефрен си припяваше журито на X Factor след представянето на група „ПотреЗ" и авторското им парче „Искам да съм рапер".

Първи на сцената се появи Методи Андонов - момчето представи себе си като църковен певец, решен обаче да впечатли съдии и публика с авторско рап парче. Методи разказа, че със свои приятели вече дори имат група с провокативното име „ПотреЗ". Веднага след това, за да го подкрепят, на сцената излязоха и останалите двама представители на рап триото. Тримата представиха песента си, а журито бе единодушно, че то има реалния потенциал да се превърне в новия рап хит.

Саня Армутлиева дори разпозна в едно от момчетата автора на хита на Ангел и Моисей „Повече". Истинската дилема за Методи обаче настъпи след това - журиращата четворка го постави пред сериозен избор - те бяха категорични, че ще му дадат четири „да", само ако продължат напред като група. След известно колебание приятелите му бяха категорични - предпочитат да продължат да правят музика единствено за удоволствие. Това тяхно решение наклони везните и за самия Методи - той се отказа от възможността да бъде част от X Factor и тримата напуснаха сцената на шоуто.

Искам да съм рапер  новият рап хит в X Factor
netinfo

И докато рап изпълнението на „ПотреЗ" провокира еднакво мнение у журито, емоционалното Je t'aime на четиринадесетгодишната Мария Гугушева създаде сериозно напрежение между Любо и Заки. Може ли 14-годишно момиче да пресъздаде емоцията, която думата Je t'aime носи в себе си и притежава ли достатъчния житейски опит за това? Именно това беше поводът, който изправи двамата един срещу друг.

Докато Заки се опитваше да каже, че надали едно 14-годишно момиче познава смисъла на тази дума, Любо просто се изправи и го прекъсна с думите: „Аз ти ставам на крака за това изпълнение". Така до края на епизода двамата продължиха да си разменят реплики.