Комедията „Вражалец” с предпремиера тази вечер
Комедията „Вражалец” с предпремиера тази вечер / netinfo

Добричкият драматичен театър кани зрителите от 19.00 часа в голяма зала на предпремиера на комедията „Вражалец” от Ст. Л. Костов. Режисьор на спектакъла е  Костадин Бандутов. Участват актьорите Валери Марков, Красимир Демиров, Любов Николова, Георги Калчев, Радомир Андонов, Ема Георгиева, Пламен Маринов, Соня Георгиева, Валентин Андреев - Рафе, Владимир Трендафилов, Ралица Добрева и Атанас Марков.

„С постановката на комедията „Вражалец”, която се реализира на сцената на драматичен театър "Йордан Йовков" Добрич, отново захранваме не само творческото въображение на творците, но и будната съвест на зрителите. В нашата страна настъпиха много промени, дойдоха нови времена, нови хора, нови взаимоотношения. Всичко това се разви пред очите ни. Живеехме с надеждата, че всичко, което се прави, е за по-хубаво, в името на хората и за тяхно добро. Уви! Засега, а не се знае и до кога, оставаме само с надеждата", посочва режисьорът Костади Бандутов.

„Отново за мен е удоволствие да работя с артистите на Добричкия театър. С много талант и желание те пресъздават колоритните образи на Ст.Л.Костов. С много смях, с много музика, се надяваме, че спектакъла ще достави не само удоволствие на зрителя, но и ще го накара да се замисли. Стремежът ни беше да направим истински народен театър. Надявам се, че сме успели и този път, и спектакълът ще има дълъг сценичен живот и ще носи удоволствие на зрителите”, казва още Бандутов.