Директорката на яслата със забравеното сирене напуска работа
Директорката на яслата със забравеното сирене напуска работа / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Директорката на яслата със забравеното сирене напуска работа
75025
Директорката на яслата със забравеното сирене напуска работа
  • Директорката на яслата със забравеното сирене напуска работа

Директорката на детска ясла „100 усмивки” е подала молба за напускане след случая с откритото сирене с изтекъл срок на годност. Това съобщи пред журналисти кметът на район „Западен” Димитър Колев. По думите му Десислава Иванова е подала молба за напускане по нейно лично убеждение след като е наказана с последно предупреждение за уволнение. Нов директор ще се назначава с конкурс.

Наказани с уволнение заради забравените 7 кг сирене са домакинката и готвачката в яслата. Предстои среща, на която ще бъде разяснено на родителите, че децата им не са консумирали от въпросното сирене.

Проверява се документацията на хранителните продукти в осемте детски градини и двете ясли в района. Не са открити други храни с изтекъл срок на годност, каза още Колев.

Директорката на детска ясла „100 усмивки” в Пловдив е подала молба за напускане след случая с откритото сирене с изтекъл срок на годност от началото на този месец. Десислава Иванова е решила да напусне по нейно лично убеждение, след като е наказана с последно предупреждение за уволнение, съобщи кметът на район „Западен” Димитър Колев.  Наказани с уволнение заради забравените в хладилника 7 кг сирене са домакинката и готвачката в яслата. Колев заяви, че се извършва проверка на документацията за храните във всички е детски градини и ясли.

Новини от Пловдив