Американка се сдоби с трета гърда, искала да бъде известна
Американка се сдоби с трета гърда, искала да бъде известна / Thinkstock/Getty Images

В щата Флорида 21-годишната американка с псевдоним Жасмин Тридевил си е направила пластична операция, по време на която се е сдобила с трета гърда, съобщи в. "Хъфингтън пост". Тя се намира между другите две. Момичето трудно е намерило лекар, който да се съгласи да извърши екзотичната операция.

Как изглежда Жасмин Тридевил можете да видите ТУК

В разговор с журналист на Real Radio Тридевил е разказала, че главната причина за операцията е било желанието й да се прочуе и да спечели голямо състояние. Друг повод е бил, че не иска повече да се среща с момчета.

"Повечето момчета ще си помислят, че това е странно и отвратително. Но на мен това не ми пречи. Ако се гримирам и си сложа хубава рокля, мога да се чувствам привлекателна", пояснява Тридевил.

Американката споделя, че в близко бъдеще разчита да си има собствено риалити шоу. Засега обаче Тридевил е съпровождана само от няколко познати оператори, а записите им тя предвижда да изпрати на MTV.

Тридевил признава, че вече е била поканена в няколко предавания, но само като гост. Едно от тях обаче е на популярния водещ Джими Кимъл.

За пластичната операция момичето е изхарчило 20 000 долара. Главната трудност е била да намери хирург, който да осъществи мечтата й.

Момичето обиколило 50 специалисти. Всички те отказали, тъй като подобна интервенция нарушава етичния кодекс. Най-накрая американката открила такъв, който се съгласил да й пришие трета гърда, като предварително задължил Тридевил да подпише документ че няма да разкрива името му.

Родителите на Тридевил не са радостни от факта, че дъщеря им има три гърди. Майката избягала от стаята, когато чула за случилото се. Тя не иска повече да говори с дъщеря си и възнамерява да забрани на сестра й да се среща с нея. Бащата също е признал, че не очарован. Все пак той е приел промените. Според журналистите от "Хъфинтгът пост" обаче е възможно все пак американката да не си е пришила трета гърда, а да носи протеза, както е показано във филм от 2012 година.

Източник: БТА