Калканджиева защити любовницата на Тачо пред цяла България
Калканджиева защити любовницата на Тачо пред цяла България / снимка: Нова тв

Сълзи, високо напрежение, повишен тон, студени погледи между стари приятели и прегръдки и целувки между врагове - това е коктейлът, който VIP Brother приготви за петък вечер. Няма и седмица от влизането на съквартирантите в Къщата, а зрителите на Нова телевизия вече са свидетели на разплитането на едни от най-пазените тайни и скандали от живота на звездите в България.

Снощи VIP Brother осъществи дългоочакваната среща между Жени Калканджиева и Зорница Линдарева. Жената, която се намеси в семейството на шестата по красота в света, изглеждаше видимо притеснена преди влизането в Резиденцията.

Сблъсъкът се състоя още в двора, където се намираха повечето от съквартирантите. Тачо скочи да посрещне Зорница с целувки по бузите - гледка, която смрази кръвта на присъстващите. Секунди по-късно Жени Калканджиева поздрави Линдарева, като я прегърна и също я целуна по бузите. Този драматичен момент не е сцена от филм, той се случи на живо във VIP Brother „Образцов дом". Очи в очи застанаха любовта и изневярата. Зорница се опита да се извини на съпругата, в чийто живот се е намесила, но Жени хладно я отряза. Ситуацията е ясна и е публична, няма нужда от „мили очи" и лицемерие.

По-рано същата вечер Камелия Воче даде майчински съвет на Тачо да държи на първо място в своя живот детето и семейството си. Тя го призова да постъпи умно и да поиска прошка, но въпреки това или може би именно заради това Тачо пръв скочи да посрещне Зорница в Къщата пред погледите на съпругата си и останалите съквартиранти.

Кулминацията на емоциите, породени от срещата на живо между участниците в любовен триъгълник, се случи в първото за сезона предаване „Голямата уста".

Венета Райкова се включи на живо в изповедалнята, за да разбере как се чувства Жени. Емоциите и напрежението дойдоха в повече на всички. Но Калканджиева демонстрира невероятна сила, като защити Зорница пред цяла България. Тя сподели, че се чувства неудобно, неловко, защото новите гости не са получили подобаващо посрещане. Жени дори изпитва съжаление, защото останалите съквартиранти не се държат със Зорница както трябва и са настроени срещу нея.

Венета Райкова заподозря лицемерие в тези думи, опита се да притисне Калканджиева с въпросите си и спечели две неща - гняв и истина. Жени не може да обвинява друг човек за отношенията си с Тачо, защото семейство се разваля отвътре, а не отвън. Отговорност пред нея има само съпругът й. Като доказателство за това, че Жени не търси отмъщение или публично унижение на Линдарева, тя сподели, че двете са приятелки в социалните мрежи.

Топката е прехвърлена в полето на Тачо и благодарение на VIP Brother той има шанс да затвори страницата на изневярата или на семейството си. Жени показа своята изключителна сила и интелект, сега е време съпругът й да покаже какъв е.

Любовните фигури и тежките взаимоотношения свързани с любов и раздяла са само част от случващото се в образцовия дом. Ураганът на отмъщението ще се развихри съвсем скоро, но не в рамките на любовния триъгълник. Тежки думи и закани се разменят индиректно между Лорда и „пеещата готвачка". В първите мигове Евгени Минчев и Камелия Воче успяха да запазят студена дистанция. В последствие започнаха да въвличат останалите съквартиранти в своя сценарий, като избягваха директен сблъсък. Камелия Воче истински разчувства Тити Папазов, който се разплака от думите й. Тя зачеркна Евгени и обяви „Той е мъртъв". Жена с достойно вдигната глава приема трудно изказани лъжи и несправедливи обвинения. Тя твърди, че никога не е искала помощ и не е взела стотинка нито от Евгени, нито от Йорданка Христова. Истината е някъде там и ще излезе наяве, когато двамата застанат очи в очи.

Конфликти и човешки съдби, които се променят пред камерите и пред очите на цяла България - това е VIP Brother „Образцов дом", всеки делничен ден от 20:00 часа по Нова телевизия.