М. Миков: Хората са изморени от липсата на справедливост в държавата
М. Миков: Хората са изморени от липсата на справедливост в държавата / DarikNews.bg, Добрич

Лидерът на БСП Михаил Миков, водачът на листата на коалиция „БСП лява България в Силистра Антон Кутев и кандидат-депутати от листата се срещнаха със съмишленици и симпатизанти пред художествената галерия в добруджанския град.

Миков заяви пред силистренци, че хората в България са изморени от липсата на справедливост в държавата. „Когато управлява десницата, хората усещат това негативно по здравето си, по джоба си. Уверявам ви, че със социалистите от цялата страна ще направим всичко, за да може лявата политика да бъде доминираща", посочи лидерът на БСП. Той каза още, че България е член на ЕС, но страната ни трябва да преследва собствените си национални интереси, например за мегапроектите.

Антон Кутев сподели, че от 5 години работи за региона и е усетил доброто отношение на хората към него. Той подчерта, че голяма част от нещата, обещани при предишните парламентарни избори, се случиха - повишението на пенсиите и детските добавки за второ дете, стопиране на увеличението на осигурителния стаж и възрастта за пенсиониране, осигуряването на коледни и великденски надбавки за пенсионерите и др.

Кутев припомни, че към област Силистра бяха насочени средства от инвестиционната програма на правителството, с които са ремонтирани улици в 7-8 селища, отсечка от пътя Силистра-Добрич, центърът на с. Ситово и други обекти.

Благодарение на последното управление пък Силистра запази драматичния и кукления си театър.

„Искаме подкрепа не заради нас самите, а защото сме убедени, че можем да направим още много неща", заяви Кутев и призова на 5 октомври да се гласува с бюлетина №22.

М Миков Хората са изморени от липсата на справедливост в държавата
netinfo