Найден Зеленогорски и колегите му отправиха предизвикателство към участниците в изборите
Найден Зеленогорски и колегите му отправиха предизвикателство към участниците в изборите / archive.dariknews

На 19 септември 2014 г, водачът на листата на Реформаторския блок за 15 МИР-Плевен - Найден Зеленогорски и кандидат-депутати от листата отправиха предизвикателство към останалите кандидат-депутати от регистрираните 23 партии и коалиции за участие в изборите като почистиха Паметника на гренадирите на входа на Плевен, между Ясен и Долни Дъбник.

По думите на Найден Зеленогорски, вместо да се заливат с кофи с вода, кандидатите за народни представители и техни симпатизанти са избрали да почистят пространството около знакови за града и региона места.

"Това е нашият начин да отбележим предстоящия празник по повод Независимостта на България, която честваме на 22 септември", сподели Найден Зеленогорски - три мандата кмет на Плевен в периода 1999 - 2011 г.

Той изрази възмущението си от занемарения вид на паметниците, издигнати знак на признателност към загиналите за Освобождението на Плевен на трите входа на Плевен - откъм София, Ловеч и Русе.

Заедно със Зеленогорски бяха и кандидатите за депутати на предстоящите предсрочни избори, д-р Марияна Лазарова, Пепо Петков, Тодор Еленков, както и членове и симпатизанти на партиите от Реформаторския блок.

Купуването и продаването на ласове е престъпление!