Жени Калканджиева чака сама в двора влизането на Линдарева
Жени Калканджиева чака сама в двора влизането на Линдарева / Нова тв

Зорница Линдарева се превърна в най-обсъжданата тема в и извън Къщата на VIP Brother. Всички съквартиранти са в шок от нейното появяване и някои по-дискретно, други открито коментират и критикуват присъствието й в шоуто.

Албена Вулева захапа любовницата почти веднага и разкри пред останалите участници коя е тя. Ива Екимова буквално настръхна, не скри възмущението си и сподели с VIP Brother, че „Жени е боец и ще прегази тази ситуация".

Жени Калканджиева чака сама в двора влизането на Линдарева
netinfo
В Резиденцията съквартирантите решиха единодушно да обърнат гръб на Зорница. Ели Гигова дискретно предупреди Жени за предстоящото: „Приготви се", а Мартин съобщи новината на Тачо, който реагира само с една дума: „Добре".

По-късно същата вечер съквартирантите в Резиденцията се опитваха да разведрят обстановката, но шегите не им се получаваха. Докато Евгени наблюдаваше как Тачо и Мартин се сприятеляват и общуват заедно реши да се пошегува и каза на Жени, че двамата са се взели и са станали двойка. Коментарът на Калканджиева сякаш разряза въздуха в Къщата с нож: „Нали знаеш Зорито Линдарева. Аз мисля, че Тачо веднага ще изневери на Марти с нея".

Снощи по време на живото включване в Къщата на VIP Brother, когато всички очакваха влизането на съквартирантите от ТВО-то, Жени Калканджиева стоеше сама в двора. Дали иска тя да изрече първите думи към самозванката, какво посрещане й е подготвила? Как ще се справи Калканджиева - ще игнорира присъствието на любовницата или буквално ще прегази Линдарева? Предстои да видим тази вечер по Нова телевизия.

Напрежението в двете къщи стана толкова голямо, че VIP Brother реши да остави време на зрителите и съквартирантите да се справят с новостите. Двата тежки сблъсъка между Жени и Зорница и между Евгени и Камелия бяха разделени от времеви промеждутък, защото напрежението става твърде високо.

Жени Калканджиева чака сама в двора влизането на Линдарева
netinfo
Цял ден Лордът се занимаваше с това да оплюва Воче и да разказва на всички компрометиращи случки и историята за това как той я е създал и тя не представлява нищо без него. Йорданка Христова влезе в спор с него и му каза, че Камелия е великолепна певица, която е направила изключително впечатление в музикалните среди по време на „Златния Орфей". Евгени не оставя последната дума на друг и затвори темата с думите, че Камелия Стоянова може да бъде име на хористка от „Филип Кутев", а не на велика певица. „Няма да споря с продуценти и PR-и", заключи Данчето. Евгени Минчев може да я е направил популярна, давайки й име, но не я е създал като творец, не я е учил да пее, нито й е дал талант за това.

Часът на истината дойде и Камелия Воче, Иво Аръков и Ива Екимова прекрачиха прага на Резиденцията. В двора ги посрещна Жени, която очакваше да види и неприятната за нея физиономия на Линдарева. Тачо водеше лежерен разговор с останалите вътре и сякаш не забелязваше, че жена му я няма. Съквартирантите станаха да посрещнат новодошлите, но Лордът царствено не помръдна от масата и не каза нито дума. Камелия Воче му отвърна със същото за изненада на Кучкова, която беше заела защитна позиция до Евгени. Тежки думи, клетви, обещания и.... нищо! Воче и Минчев се наказаха с мълчание, но докога?

Тази вечер само VIP Brother ще ни покаже какво се е случило през деня. Сблъскаха ли се Евгени и Камелия, какво си казаха Албена и Зорница и най-вече какво ще се случи в сблъсъка Калканджиева-Линдарева.

Жени Калканджиева чака сама в двора влизането на Линдарева
netinfo