Grumpy Cat се сдоби с човешки глас за първия си филм
Grumpy Cat се сдоби с човешки глас за първия си филм / Guliver/Getty Images

Grumpy Cat - сърдитата котка, която получи световна известност с вечно нацупеното си изражение, се сдоби с човешки глас за първия си филм, съобщава Контактмюзик.

Тардар Сос, както е истинското име на животното, ще бъде дублирана в лентата "Най-лошата Коледа на Grumpy Cat" от Обри Плаза.

Първоначално се предвиждаше Джейн Линч, звезда от сериала "Клуб "Веселие", да заеме гласа си на Тардар Сос, но звездата се отказа от проекта в началото на този месец. Плаза също е известно лице от сериал - тя играе ролята на тъжната стажантка Ейприл Лъдгейт в поредицата на Eн Би Си "Паркове и отдих". Нейният екранен образ доста се доближава до характера на Grumpy Cat.

Grumpy Cat се сдоби с човешки глас за първия си филм
netinfo
Сюжетът на филма се съсредоточава около котка в магазин за домашни животни, която никой не иска да купи, и за 12-годишно момиченце, което единствено може да общува с нея.

Това е първата филмова роля на Тардар Сос, въпреки че тя никак не е чужда на камерите и на шоубизнеса. Намръщената писана се е появявала в реклами за котешка храна и е била герой на специален документален филм за нея през 2013 година.

Източник: БТА