Светльо Витков: Глас народен прилага политиката на последователността
Светльо Витков: Глас народен прилага политиката на последователността / netinfo

Промените "веднага" стават само с камъни и дърве, смята той

"Нашият принцип е кратък - не правим коалиции с никого. И да влезем в парламента - също няма да направим коалиция. Ако нечие правителство зависи от нас, ще излезем веднага". Това е заявил лидерът на партия "Тлас народен" на среща със симпатизанти в Пловдив, съобщава партийния пресцентър. На срещата е присъствал и тв журналистът Мартин Карбовски.

Светльо Витков "Глас народен" прилага политиката на последователността
netinfo

"Четири години от живота ми са дадени в този проект, който няма общо с нищо правено до този момент в България. Не знам дали имате представа какво е да започнеш проект, да го създадеш от нищото, от един гол ентусиазъм, и той да прерасне в над 1 % подкрепа от избирателите. Такава партия в България не е имало", е казал Витков.

Той е допълнил, че пробиването в началото отстрани изглежда лесно, но после следва затишие. "Това е проблемът, защото хората искаме всичко да става "веднага". "Сега" по мирен начин не става. "Сега" - става само с камъни и дърве. "Глас Народен" прилага политика на последователността. Ентусиазмът ни не свършва с първата битка. Каквото и да става, продължаваме напред", е допълнил той.

Светльо Витков "Глас народен" прилага политиката на последователността
netinfo

Според лидера на "Глас Народен" половината от избирателите в България живеят в големите градове. Проблемът е, че хората, които са отвратени от съвременната политика, не гласуват, а не че има продадени гласове. Можеш да мотивираш отвратените да гласуват само ако си постоянен, последователен и като не се уморяваш, можеш да ги убедиш", е казал още Светльо Витков.

Светльо Витков "Глас народен" прилага политиката на последователността
netinfo