Кандидатите  на „БСП лява България“ представиха приоритетите си пред жителите на Сливо поле и Борисово
Кандидатите на „БСП лява България“ представиха приоритетите си пред жителите на Сливо поле и Борисово / netinfo

Кандидатите за народни представители от 19 МИР от Коалиция „БСП лява България“се срещнаха с жителите на град Сливо поле. В разговора участваха водачът на листата проф. д.т.н. Христо Белоев, поставените на второ и четвърто място Иван Иванов и Венцислав Калчев, както и Красимир Коев, Тодор Йорданов, Милена Хинкова, Стефка Караколева и Георги Колеолов.

„Ролята на БСП е да защитава труда, да осигурява условия за икономически растеж и да подобрява социалната политика. За нас финансовата и социалната стабилност са еднакво важни“, заяви пред аудиторията водачът на листата проф. Христо Белоев.
Ние постигнахме социално размразяване и ще продължим усилията за повишаване на доходите. Трябва да е ясно обаче, че само с компенсиращи и частични социални мерки няма да постиг¬нем осезаемо подобрение в живота на хората, споделиха депутатите.
Вечерта срещите продължиха в пенсионерския клуб на село Борисово. Хората поставяха въпроси, свързани с образованието и социалната политика, пенсиите и здравната реформа.

Достоен живот в справедлива държава е възможен!, категорични бяха кандидатите за народни представители от коалиция „БСП лява България“ от 19 МИР и призоваха хората да ги подкрепят и да им сила, за да изпълнят ангажиментите си. 

Коалиция „БСП лява България“ е с номер 22 в интегралната бюлетина.