Кандидатите за народни представители от ГЕРБ - Русе се срещнаха с работници и служители на „Артемида моделс“ в Мартен
Кандидатите за народни представители от ГЕРБ - Русе се срещнаха с работници и служители на „Артемида моделс“ в Мартен / netinfo

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев, Свилен Иванов, Димитър Кънчев, Богдан Донев, Павел Цветков, д-р Камен Кожухаров и Веско Маринов. проведоха среща с над 50 работници и служители с фирма „Артемида моделс“ в Мартен днес. Димитър Туджаров – Шкумбата също се включи в кампанията в Русе днес.
Кандидатите представиха основните аспекти от предизборната програма на ГЕРБ и отговориха на въпроси на работещите по въпроси, свързани с регионалното развитие.

„С нашите усилия и подкрепата на гражданите ще осъществим основните приоритети на предизборната програма на ГЕРБ през следващите четири години. Вярваме, че целите й трябва да бъдат следвани не само в един управленски мандат, но и в дългосрочна перспектива. Защото са зададени от вас, българските граждани при срещите ни през изминалите години. Вие ни поставихте всички тези задачи с предложения, в разговори и с писма. Технологията за постигането им е формулирана от експертите на ГЕРБ, консултирана е от водещи български и международни специалисти, конкретизирана е от професионалните общности“, отбеляза в словото си Пламен Нунев, който представи накратко своите колеги. „Днес имаме самочувствие, че само ГЕРБ разполага с решимостта и уменията да поведе държавата напред и нагоре. Труден път, който изисква активност от всички.Управлението на ГЕРБ ще бъде генератор на енергия за всеки, който е готов да работи честно и почтено. Затова днес се обръщаме към Вас, за да кажем ясно и открито за какво искаме да работим и как ще го постигнем. Резултатът зависи от всички ни на 5 октомври с номер 9 в бюлетината“, заяви водачът на листата Пламен Нунев.