ГЕРБ обещава само изпълними неща
ГЕРБ обещава само изпълними неща / ПП ГЕРБ

Ние не обещаваме неща, които не можем да изпълним. Ние казваме не само какво ще направим, а казваме и как. Именно това ни прави различни от всички останали, защото обещаваме само реални неща, които могат да се видят или усетят, каза водачът на листата на ГЕРБ за 27 МИР Стара Загора Лиляна Павлова пред стотици симпатизанти от Казанлък. В препълнената зала на Дома на културата "Арсенал" тя очерта приоритетите, които са заложени в управленската програма на ГЕРБ както в национален, така и в регионален мащаб.

Трябва да вървим напред, да знаем къде искаме да стигнем, посочи Павлова и припомни, че от партията излизат с ясна програма, която ще стабилизира страната. В плана за действие има приоритети във всеки един сектор-здравеопазване, инфраструктура, социални дейности, енергетика. "За да се осъществи всичко трябва да имаме стабилно правителство на ГЕРБ. Не обещаваме неизпълними неща, обещаваме реалности и не крием, че за някои от тях ще се наложат тежки реформи. Ще запазим най-ниските данъци, ще работим за отблокиране на европейските фондове, ще работим за стабилна икономика с нови работни места, за реализиране на европейските проекти", увери Павлова.

Изграждане на тунела под Шипка и обхода за Казанлък, довършване ремонта на бул. "Н.Петков" в града, развитие на туризма в региона и превръщането му в целогодишна туристическа атракция, изграждане на Музей на розата в парк "Розариум". Това са ясните ангажименти за развитието на казанлъшкия регион, които Лиляна Павлова пое пред местните хора като водач на листата на ГЕРБ за Старозагорско.

"Разчитам на вашата подкрепа на 5 октомври, за да живеем в една стабилна България, в която използваме пътищата само за пътуване, а не за напускане на държавата", призова тя симпатизантите и членовете на партията в града на розите.

Знам, че казанлъчани са разумни хора и няма да позволят отново да се върне управлението на хаоса, каза кметът на Казанлък Галина Стоянова. В емоционално слово тя припомни на своите съграждани за тежкото наследство от предишните управляващи и посочи, че единствената възможност за стабилно управление е правителство на ГЕРБ. "Гордея се с водача на листата на ГЕРБ Лиляна Павлова, а нашата кампания е онова, което създадохме, което може да се види или пипне", каза още Стоянова.

Не се съмнявам в изборната ни победа. Сигурен съм в нея, но е важно да знаем как ще управляваме след 5 октомври, защото за да се осъществят реформите, е необходимо ГЕРБ да има голямо парламентарно мнозинство, посочи и кметът на Стара Загора Живко Тодоров. По думите му водачът на листата, най-силният министър от кабинета Борисов Лиляна Павлова доведе Европа в България и призова за подкрепа на парламентарния вот с бюлетина номер 9.

Купуването и продаването на гласове е престъпление